Home  |  Sira Säde – yrityksen tarina

Sira Säde – Laatoitus & Remontti | Varsinais-Suomi | Turku

Jonna täällä hei!

Oma yritys oli haave, josta unelmoin jo kouluiässä. Olin valmistumisen jälkeen alalla töissä jonkin aikaa, mutta kun taloudellisten syiden takia työt silloisessa yrityksessä loppuivat, kannustuksen jälkeen oli hyppy yrittäjäksi pelottava mutta selkeä. Lähipiiri tuki yrittäjäksi ryhtymistä ja tässä sitä ollaan, neljä vuotta “yrittämistä” takana.

Monia mietityttää mistä Sira Säde tulee joten tässä pieni selitys

Sira tulee sanasta “sisustusrakentaja”. Säteen tarina onkin sitten hieman syvällisempi. Kuolleen äitini nimi on Satu ja olen aina ajatellut, että jos joskus saan tyttölapsen, annan sen nimeksi Säde, sillä Sadulla ja Säteellä on sama nimipäivä. Kun hoksasin, että säde liittyy myös rakentamiseen (ympyrän säde!), oli homma selvä! Ja onhan tämä oma yritys tavallaan minun lapseni.

Työssäni nautin eniten haasteista. Mitä haastavampi laatoitus, sen mielekkäämpää sen tekeminen on. Yrittäjänä pidän erityisesti vapaudesta ja siitä, että saan itse valita kohteeni ja aikatauluni.

Erikoisosaamistani on ehdottomasti lattialaatoitus – erityisesti iso laatoitus . Minulta saa asiakaslähtöistä palvelua ja silmää väreille ja sisustamiselle löytyy. Kokonaisuus pysyy siis aina mielessä, kun uutta kohdetta lähdetään työstämään! Lisäksi valaistus on asia, johon kiinnitän usein huomiota omissa kohteissani. Sillä saa hienosti luotua tunnelmaa esimerkiksi kylpyhuoneeseen ja saunaan.

Haaveeni on toteuttaa toisten ihmisten unelmia. Parhaan fiiliksen saan siitä, kun näen tyytyväisen asiakkaan projektin päätteeksi. Tulevaisuudessa haluaisin tarjota asiakkailleni kokonaisvaltaisia sisustussuunnitelmia ja remontteja, joissa pääsisin hyödyntämään osaamistani mahdollisimman kokonaisvaltaisesti